Kop van Drenthe

imageWelkom in de Kop van Drenthe:

een wereld van verschil

Buffet

Culinair genieten

Arrangementen

Arrangementen

Onbekommerd genieten

Cultuur

Klompenmuseum

Culturele rijkdommen

Komt hier uw banner?

imageInformeer naar de mogelijkheden via:

info@kopvandrenthe.nl

Norgerberg best beoordeelde camping!

Norgerberg ZooverEen van de campings in de Kop van Drenthe wordt als nummer 1 gewaardeerd door kampeerders, zo blijkt op Zoover.
Gasten zijn vooral te spreken over de mooie omgeving, kwaliteit van de faciliteiten, de vele activiteiten op en rondom de camping maar vooral de persoonlijke aandacht en het vriendelijke personeel.

Jacob, Marjam, Jarno en Hidde gaven hun verblijf een 10 en schreven: "Geweldige camping rust, vrijheid , gezelligheid, luxe, heerlijk eten, heel (kind)vriendelijk en toegewijd personeel, zeer ruime plekken, niet duur!!! , prachtige omgeving, zeer actief animatie team, heerlijk warm schoon en luxe sanitair, kortom....bijna de moeite waard om geheim te houden dit plekje! " En Leo zegt: "Wij komen zeker weer!"

De Norgerberg is de best beoordeelde camping van Nederland. In ruim zesduizend reviews op Zoover geven kampeerders de camping een 9,4 en dat is goed voor een eerste plaats.

Kop van Drenthe feliciteert De Norgerberg met dit prachtige resultaat! 

Welkom in de Kop van Drenthe

Kaart Kop van Drenthe

Ligging Drenthe

 

 

 

 

 

 

 

De veelzijdige Kop van Drenthe is dé plek voor een heerlijke vakantie of dagje uit. Hier vindt u een prachtige diversiteit aan natuur, maar ook leuke attracties, de beste accommodaties en horeca, prachtige routes en bijzondere cultuur. Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen u graag!