Kop van Drenthe

Terug naar

Overzicht

Bierbrouwerij Maallust B.V.

Op het industriecomplex Maallust vond de verwerking van landbouwproducten plaats. De brouwerij bevindt zich in het gebouw van de vroegere graanmaalderij van het Gevangenisdorp. Dus waan uzelf in een andere wereld, op een plek die zoveel geschiedenis uitademt die nog steeds voelbaar is.

Onze bierbrouwers Gert en Carina Kelder brouwen met toewijding en passie onze smaakvolle, authentieke bieren. Bieren met de smaak van vroeger. Geïnspireerd door oude biertypen worden in de koperen ketels bieren van zowel hoge als lage gisting gebrouwen. De grondstoffen voor onze speciaal- bieren worden met zorg geselecteerd. Alleen de aller beste kwaliteit is goed genoeg voor ons heerlijke Maallustbier.

De grondstoffen voor onze speciaal- bieren worden met zorg geselecteerd. Alleen de aller beste kwaliteit is goed genoeg voor ons heerlijke Maallustbier.

Wil je een feest geven? Trouwen tussen de koperen brouwketels? Of een rondleiding en bierproeverij in de brouwerij. Ons proeflokaal is daarvoor de ideale plek.

Informatie over Bierbrouwerij Maallust B.V.

Openingstijden

Openingstijden

Informatie over Bierbrouwerij Maallust B.V.

Adresgegevens

Straat:
Hoofdweg 140
Postcode en Plaats:
9341 BL Veenhuizen
Telefoonnummer:
0592 388971
Email:
Website:
Website