Kop van Drenthe

De Kop van Drenthe is beeldschoon
Stuur ook uw mooiste of leukste foto's in!

Doe mee aan deze fotowedstrijd en win mooie prijzen!

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden.... Wij willen graag de mooiste, leukste, grappigste, indrukwekkendste en meest inspirerende plekken, evenementen, personen en attracties van de Kop van Drenthe aan u laten zien. Hiervoor hebben we echter uw hulp nodig. We vragen u daarom uw (vakantie)foto's met ons te delen. Hier hebben we een leuke wedstrijd aan gekoppeld, waarmee u mooie prijzen kunt winnen.

We gaan van start in oktober. Het thema van deze maand is: "Oktober, kindermaand"

Opzet en spelregels fotowedstrijd

1. We hebben aan elke maand een bijpassend thema bedacht. De bedoeling is om foto's te maken en in te sturen die passen bij dit thema en gemaakt zijn in de regio Kop van Drenthe. Bekijk hier alvast het thema van elke maand!

2. Stuur uw foto's vervolgens naar: info@kopvandrenthe.nl* onder vermelding van:
• Naam van de fotograaf (of eventueel andere eigenaar van de foto);
• Datum waarop de foto is gemaakt;
• Locatie en/of evenement waar de foto is gemaakt;
• Voor welke maand c.q. thema de foto bestemd is (de foto hoeft niet perse in de maand van dat bepaalde thema te zijn gemaakt);
• Uw contactgegevens, zodat wij u kunnen bereiken wanneer u een prijs gewonnen hebt.
*Mocht het bestand te groot zijn, dan raden wij u aan om uw foto te versturen via https://www.wetransfer.com/);

3. Aan het eind van de maand worden steeds de 2 beste/leukste/mooiste foto's gekozen.

4. Deze twee foto's worden, met de naam van de fotograaf en/of eigenaar van de foto, een maand lang gepubliceerd op deze pagina;

5. Vervolgens zal elk kwartaal een winnaar gekozen uit de 6 beste foto's van dat kwartaal. De foto's zullen daarvoor worden geplaatst op onze Facebook pagina. De foto met de meeste ‘likes' wint. Voor de winnaars zijn leuke prijzen beschikbaar. De prijzen maken wij uiterlijk 31 oktober bekend. 

Meer informatie over de spelregels, gebruikersrechten, e.d. leest u hier. Wij hopen op uw deelname en kijken vol belangstelling en nieuwsgierigheid uit naar de mooiste 'plaatjes'!

 

Gebruikersrechten foto's

Er mogen uitsluitend foto's worden ingestuurd met instemming van de fotograaf of eigenaar van betreffende foto. Door het insturen van een foto, geeft u Stichting Kop van Drenthe automatisch toestemming om deze foto vrij te gebruiken (en waar nodig aan te passen) voor commercieel gebruik, t.b.v. promotie van de regio Kop van Drenthe, zonder dat hier een vergoeding tegenover staat. Hierbij moet u denken aan het gebruik van de foto voor de regiowebsite, Social media, flyers, posters, routes, etc. Er zal altijd getracht worden hierbij de naam van de fotograaf te vermelden, mits dit niet storend is voor de uitstraling van het product.
Stichting Kop van Drenthe zal de foto's niet zonder toestemming doorsturen aan derden. Voor het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van het ingezonden materiaal is uitsluitend de St. Kop van Drenthe gemachtigd (en uiteraard de fotograaf/eigenaar van de foto). De Stichting Kop van Drenthe kan echter niet aansprakelijk worden gehouden voor acties van derden.