Kop van Drenthe

Terug naar

Overzicht
 

Drenthe 200

Deze marathon is niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je fysiek en mentaal het uiterste van je lichaam en geest wilt vragen, is de Drenthe 200 wat voor jou. Houd er rekening mee dat je de zwaarste weertypes tegen kunt komen. Maar het is niet alleen lijden. Drenthe is mooi. Heel mooi. En wij laten dat zien. De start is om 06.00 uur in Roden en je doorkruist zes Drentse gemeenten. Je ziet de mooiste bossen, heidevelden, beekdalen en natuurgebieden. En je beklimt de flanken van de Hondsrug. Voor de 200 kilometer heb je tot middernacht de tijd. Extreem dus.


Categorieën
Je kunt meedoen met de wedstrijd (maximaal 250 deelnemers) of de cyclosportieve tocht. Ook is er een NK Fatbike. In totaal is er ruimte voor 1000 deelnemers. De indeling van de startvakken is op volgorde van inschrijving. 


Extreem in alles
De Drenthe 200 is extreem in alles. En dat geldt dus ook voor de verzorging. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 30 kilometer is er een Makro Foodpoint. Ja, die heb je nodig. De beloning na deze ultramarathon smaakt zoet. Mierzoet.

Informatie over Drenthe 200

Openingstijden

Openingstijden
28 december 2019 06:00 uur - 00:00 uur
Opmerkingen openingstijden
Je start om 6:00 uur. Uiterlijk 24:00 uur moet je binnen zijn.

Toegangs prijzen

Reguliere Toegangsprijs
60,00 euro

Delen en Opslaan:

  • Deel op Facebook Vind ik leuk
  • Deel op Twitter Deel op Twitter

Adresgegevens

Locatie
Straat:
Brink NoneNone
Postcode en Plaats:
9301JL Roden
Website:
Website