Kop van Drenthe

Terug naar

Overzicht
 

Kerst op Nienoord

Op zaterdag 15 en zondag 16 december wordt op Landgoed Nienoord de sfeervolle wintermarkt 'Kerst op Nienoord' georganiseerd.


Kerst op Nienoord is een sfeervolle markt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen de bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen. Het aanbod op de markt zal bestaan uit regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.


Bezoekers kunnen onder andere instappen in een rijtuig of arrenslede voor een ritje over het Landgoed. Kinderen kunnen kerstkoekjes versieren. Diverse koren uit de regio en een kerstdraaiorgel zorgen voor de kerstmuziek, er is een levende kerststal en een schaapherder met zijn kudde, de miniatuurtreinbanen zijn gehuld in kerstsfeer en natuurlijk kunnen de kinderen en ook volwassenen een ritje maken in de stoomtrein door de sfeervol verlichte bossen van Nienoord.


De kerstman heet iedereen graag welkom op zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur en zondag van 11:00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren voor Kerst op Nienoord zijn gratis.


 


Voor Kerst op Nienoord is Landgoed Nienoord opzoek naar standhouders


Heeft u regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom? En lijkt het u leuk om als standhouder naar Kerst op Nienoord te komen, volg dan de instructies die onder het kopje aanmelden worden vermeld.


Aanmelden 
Wanneer u wilt deelnemen aan Kerst op Nienoord kunt u een e-mail sturen naar: info@landgoednienoord.nl


Graag zouden wij willen weten of u een binnen- of buitenkraam wilt huren en of u gebruik wilt maken van extra noklatten.  Vermeld ook op welke dag(en) u komt, met hoeveel personen, uw adres en contactgegevens. Vervolgens ontvangt u van ons een factuur. Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen wij u een bevestigingsbrief. Uw betaling dient uiterlijk op 7 december 2018 bij ons binnen te zijn. Voor zowel de bezoekers als de standhouders vinden wij het belangrijk om een aantrekkelijke en gevarieerde markt te organiseren, wij behouden ons daarom het recht voor om bij inschrijving een selectie te maken uit de aanmeldingen.


Wanneer u nog vragen heeft dan helpen wij u natuurlijk graag verder. U kunt contact opnemen met de Back Office van Landgoed Nienoord, telefoonnummer 0594-512230. Mailen mag natuurlijk ook naar info@landgoednienoord.nl.


 

Informatie over Kerst op Nienoord

Openingstijden

Openingstijden
  • 15 december 2018 16:00 uur - 21:00 uur
  • 15 december 2018 11:00 uur - 17:00 uur
  • 16 december 2018 16:00 uur - 21:00 uur
  • 16 december 2018 11:00 uur - 17:00 uur

Delen en Opslaan:

  • Deel op Facebook Vind ik leuk
  • Deel op Twitter Deel op Twitter

Adresgegevens

Locatie
Straat:
Nienoord 20None
Postcode en Plaats:
9351 Leek