Kop van Drenthe

Ondernemerspagina

Deze website is een initiatief van de Stichting Kop van Drenthe. De activiteiten die de stichting uitvoert zijn gericht op versterking van het culturele, recreatieve en toeristische product in de eigen regio. Er wordt gestreefd naar een uitgebreide informatieverstrekking aan bezoekers en inwoners en naar betere en meer diverse (innovatieve) producten om de aantrekkelijkheid van de Kop van Drenthe te vergroten en te promoten.

Uitgangspunt is dat er nieuwe producten worden ontplooid dóór en vóór leden van de Stichting Kop van Drenthe. Alle ondernemers die werkzaam zijn in recreatie, toerisme, horeca en culturele instellingen worden dan ook van harte uitgenodigd om deelnemer te worden van deze stichting.

Waarom deelnemer worden van de Stichting? 

Als deelnemer van de Stichting Kop van Drenthe profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

- Volledige deelname aan websites www.kopvandrenthe.nl en www.drenthe.nl:
Naast een algemene beschrijving van uw organisatie, worden ook foto's getoond en krijgt u een doorlink naar uw eigen website en e-mailadres. Tevens kunt u als deelnemer arrangementen aanmelden en een (betaalde) banner plaatsen. Bovendien worden deelnemers van de Stichting ook op andere pagina's regelmatig uitgelicht (o.a. ook in de Special).

- Bedrijfsgegevens worden getoond in de Drenthe App:
Middels smartphones of I-pads wordt de gast op de hoogte gebracht van attracties en accommodaties in de directe omgeving.

- Aandacht voor uw organisatie in de Social Media:
De Kop van Drenthe is actief op Twitter en Facebook. Hierop worden o.a. de activiteiten die worden georganiseerd door deelnemers van de stichting, vermeld en/of geretweet.

- Aandacht voor uw organisatie en/of activiteiten in de nieuwsbrief:
Deze wordt regelmatig aan ruim 7000 consumenten verstuurd.

- Eén duidelijk aanspreekpunt voor regiobrede promotie- en of productontwikkeling

- Bundeling van financiële middelen waardoor grotere initiatieven kunnen worden ontplooid

- Nauwe samenwerking met de Tourist Info Punten (TIP's) in de regio.

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties, dan kunt u contact opnemen met het bestuur. Dit kan via de email: info@kopvandrenthe.nl.

Voor zakenkringen, handelsverenigingen en andere organisaties gelden iets andere voorwaarden en voordelen. Voor meer informatie hierover kunt u eveneens contact opnemen met het bestuur ,via
info@kopvandrenthe.nl.

Cursus Gastheer van het Landschap weer van start

Cursusdata: donderdagmiddag 2, 9, 16 en 23 november 2017 van 14:00 - 17:00 uur.

Kijk hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Regiogidsen voor uw gasten? 

Wilt u de regiogidsen ook uitdelen aan uw gasten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Stichting Kop van Drenthe, via e-mail info@kopvandrenthe.nl. 

Schildje voor deelnemers